• diciembre

    5

    2022
  • 1228
  • 0
Hvilke farger vil vi se i 2023?

Hvilke farger vil vi se i 2023?

Prognosen for 2023 er at det vil dukke opp en etterlengtet fornyet optimisme etter pandemien og dens ettervirkninger. Tilbakegangen til det «normale» livet har vært både kaotisk og vanskelig å venne seg til. Som tidligere sett, har forbrukere endret prioriteringer og foretrekker design og farger som gir en følelse av håp og balanse.
I følge *WSGN, verdens største trendanalyse byrå, vil de populære fargene for sommeren 2023 være Digital Lavender (Digital Lavendel), Solur Gul (Sundial), Luscious Red, Tranquil Blue og Copper Green (Verdigris).

Digital Lavender (Digital Lavendel)

Av alle fargene som vil være trend neste år, vil denne være den sanne kongen av farger. Digital lavender er allerede kåret som årets farge i 2023, og til tross for at vi allerede har sett den etablert i motemarkedet vil den bli sett mer enn noen gang.

Denne fargen har regenererende og helbredende egenskaper, siden den er en av fargene med kortest bølgelengde som fremkaller ro og fred.

Lavender gir stabilitet, ro og eskapisme som mange av oss ønsker for å beskytte vår mentale helse i vanskelige tider. Nyanser av lilla har lenge vært assosiert med spiritualitet, det holistiske og til og med det religiøse. Nå brukes den også for å skape velvære for kropp og sinn, spesielt i en digital hverdag. Å slutte å følge kontoer på sosiale medier som ikke gir oss noe, å like oppskrifter med fokus på helse og se etter et mer åndelig punkt innenfor den digitale verden er en del av denne nye tilnærmingen til en ny digital velvære.

Freepik

Solur Gul (Sundial)

Solur Gul kommer som en original og autentisk farge. Den erstatter dette årets Mango Sorbet, og har nå et mørkere preg som minner om nyansene til jorden. Den brunere fargetonen gjør den veldig naturlig og den minner oss om naturens farger. Vi vil se denne fargen som en av trendene som omfavner cottagecore-stilen.

Bristol

Luscious Red

Rødt har alltid vært en tidløs farge, full av vitalitet og styrke. Nå kommer den tilbake som et snev av optimisme for rom fulle av vitalitet og energi. Luscious Red kommer som den hotteste fargen av de 5 og vil være tilstede for å gi energi til monokromatiske og nøytrale rom som oversvømmer sosiale medier. Vi står overfor en farge hvis sensoriske energi og karakter gjør den veldig egnet til å være den som vil være både vågal og maksimalist.

Magicbricks

Tranquil Blue

Blåaktige farger gir oss alltid en følelse av letthet og klarhet som minner oss om friheten til luft og vann. Nå kommer det rolige blå til interiørdesignrom som svar for å motvirke de overveldende følelsene i hverdagen og forbedre helbredende vaner. Av denne grunn vil rolig blått og dets nyanser være til stede i disse rommene med farger som føles gjenopprettende og som hjelper både fysisk og mental helse.

Benjamin Moore

Copper Green (Verdigris)

En annen farge som vil være tilstede som en form for mental og emosjonell restaurering vil være Verdigris. Denne fargen ble tidligere funnet i sportsklær og utendørsutstyr fra 1980-tallet. En nostalgisk kombinasjon mellom blått og grønt hvor dens naturlige tendens er markert, men med et mer levende, positivt og lyst preg. Denne fargen og dens nyanser lar oss føle oss mer knyttet til naturen og ønsket om å fokusere mer på en miljøvennlig livsstil.

Katarzynabialasiewicz / Getty Images

Alle fem farger er positive og optimistiske farger, som understreker ro og helbredelse.

* WSGN er verdens ledende trendprognoseselskap, takket være sitt team av bidragsytere spredt over hele verden, som dekker bryllupsindustrien, livsstil, teknologi, interiørdesign. Deres undersøkelser med opinionsledere, sosiale bevegelser og til og med hendelser klarer WSGN å oppsummere hva som kommer av trender for de neste månedene. Kundene spenner fra store luksusmerker til motekjeder som Zara.

Kilder: Wikipedia, AD, TQ Apparel

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

Categories

© Copyright 2021 Proffmaler
Jeg vil snakke med deg for å avklare noen ting...
//
Proffmaler
Hvordan kan vi hjelpe?